Telefoon Reparatie Delft

iPhone 5s Scherm Reparatie Delft

Snel. Simpel. Betaalbaar.

iPhone 5s Scherm Reparatie Delft ~ VOORDELEN VAN ONZE TOP SERVICE

Voor een professionele, snelle en betaalbare iPhone 5s Scherm reparatie in Delft ga je uiteraard naar Telefoon Reparatie Delft. Niet alleen biedt dat vele voordelen en gemakkelijkheden met zich mee, u bent er dan ook van verzekerd dat het toestel in goede handen is. I.s.m. Student Repair Service bieden wij een unieke reparatie service in Delft aan. U kapotte iPhone kan namelijk gewoon op locatie worden uitgevoerd! Snel, simpel en schappelijk. En dat tegen de beste prijs/kwaliteit in Delft en omgeving. 

Bekijk dus snel de prijs voor jouw iPhone 5s scherm reparatie in Delft. Uiteraard kunnen wij ook u iPhone 5s batterij vervangen, connector repareren, speaker of luidspreken vervangen en alle overige reparaties. U kunt bij Telefoon Reparatie terecht voor alle iPhone 5s reparaties. Klik hier voor een overzicht van alle iPhone 5s reparatie prijzen!

iPhone 5s Reparatie op Locatie ~ Voordelen

Als u voor een iPhone 5s reparatie op locatie gaat, kunt u zelf bepalen wanneer deze wordt uitgevoerd! Bovendien kunt u op deze manier ook inplannen waar de reparatie het best schikt. Wij repareren u kapotte iPhone 5s aan huis, op het werk, op de campus etc. Zo hoeft u niet op en neer te gaan naar een GSM Shop of telefoon winkel in Delft.

Snelste Service.

Beste Kwaliteit.

Laagste Prijs.

iPhone 5s Scherm Reparatie Delft ~ SERVICES

Voor een iPhone 5s scherm reparatie hebt u de keuze uit een origineel en een copy scherm. Als u verwacht binnen korte termijn een nieuwe smartphone aan te schaffen, is een High Copy Scherm Reparatie een ideaal alternatief voor een origineel scherm! Bij alle reparaties geldt bij Telefoon Reparatie Delft een standaard garantieduur van 3 maanden. Bij een originele iPhone 5s scherm reparatie zit echter 6 maanden garantie.

Verder wordt bij iedere scherm reparatie een nieuwe screenprotector gratis op het vervangen scherm geplakt. Dit om het glas te beschermen van krassen en barsten. Tot slot garanderen bieden wij voor een iPhone 5s scherm reparatie in Delft de 30min service aan. Dit houdt in dat de reparatie binnen 30 minuten is gedaan, zodat u niet lang hoeft te wachten op de scherm reparatie.

 

Contact

Bij interesse of voor vragen kunt u uiteraard even contact opnemen. Dit kan telefonisch tijdens werkuren, maar ook via WhatsApp.