iPhone 7 Plus Scherm Reparatie Delft

iPhone 7 Plus Scherm Reparatie Delft

Snel. Simpel. Betaalbaar.

iPhone 6s Scherm Reparatie Delft ~ VOORDELEN VAN ONZE TOP SERVICE

Telefoon Reparatie Delft biedt u een unieke service: iPhone 7 Plus Reparatie op Locatie!

Uiteraard is het belangrijk dat u uw iPhone 7 Plus Scherm Reparatie door een professionele reparateur laat uitvoeren. Daarnaast zijn er echter veel verschillende aspecten die doorgaans in acht worden genomen. De prijs wordt dan misschien wel als het belangrijkste gezien. Echter is het niet altijd de beste optie om uw iPhone 7 Plus scherm reparatie voor de goedkoopste prijs te laten uitvoeren. Er zijn namelijk verschillende soorten kwaliteiten beschikbaar op de markt. Vaak zal deze dan vervangen worden door een slechte kwaliteit LCD Display.

Onze Hoogwaardige Kwaliteit iPhone 7 Reparaties

Het is vooral belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het onderdeel waarmee het huidige onderdeel vervangen zal worden. Telefoon Reparatie Delft biedt in samenwerking met Student Repair Service twee verschillende kwaliteiten aan: origineel en High-Copy. Hiermee is er altijd een oplossing voor uw specifieke situatie. De prijs voor een originele iPhone 7 Plus scherm reparatie ligt iets hoger. Echter wordt de kwaliteit van uw iPhone hiermee wel gewaarborgd. Op een originele iPhone 7 Plus scherm reparatie heeft u 6 maanden garantie. Een High-Copy scherm reparatie is handig als u verwacht binnenkort een nieuwe smartphone aan te schaffen. De kwaliteit van het scherm is iets lager, maar nog steeds is dit een hoogwaardig kwaliteit scherm. Op dit type scherm heeft u 3 maanden garantie op de reparatie. Deze is dan ook niet te vergelijken met de kwaliteit die ‘telefoon winkels om de hoek’ aanbieden. Onze schermen zijn altijd zorgvuldig geselecteerd, en afkomstig van hoogwaardige leveranciers.

Laagste Prijs.

Beste Kwaliteit.

Snelste Service.

iPhone 7 Plus Scherm Reparatie Delft

Snel, Professioneel en Betaalbaar... Daar staat Telefoon Reparatie Delft voor!

Door een samenwerking met Student Repair Service repareren wij u kapotte iPHone 7 plus op uw gewenste locatie. Hierdoor hoeft u niet eens meer het huis uit om u telefoon te laten repareren. Uiteraard repareren wij naast scherm reparaties ook alle overige onderdelen. U kunt bij Telefoon Reparatie Delft terecht voor een scherm reparatie, maar ook een batterij reparatie, homebutton of homeknop vervanging, iPhone 7 Plus connector reparatie etc. Dit is dan ook in Delft op gewenste locatie mogelijk! Wij kunnen bij u aan huis de kapotte Apple Device repareren, maar ook op de campus, in een espresso bar, in de bieb etc. Zolang er een stopcontact en bureau of tafel beschikbaar is, kunnen wij uw kapotte iPhone op locatie repareren.

Doorgaans is de reparatie binnen 30 minuten gereed. Het is dus niet langer meer noodzakelijk om u telefoon voor langere tijd af te geven aan een telefoon winkel in Delft. 

 

Voordelen van onze iPhone Reparaties in Delft

Een andere grote voordeel van onze ‘op locatie service’ in vergelijking met reguliere telefoon winkels in Delft, is dat u uw wachtwoord niet hoeft af te geven. Dit is namelijk vaak nodig om uw telefoon na reparatie te controleren op werking. Bij ons wordt er na de reparatie altijd samen met uw gekeken of alles nog in orde is. De camera’s, het geluid, het touchscreen… Allemaal functies die getest moeten worden na de reparatie. Hierdoor wordt de kans dat u met een niet tiptop in orde werkende smartphone rondloopt, geminimaliseerd.

 

Contact

Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor een snelle, betaalbare en vooral flexibele iPhone 7 Plus reparatie in Delft! Wij zijn tijdens werktijden telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons ten alle tijde een berichtje sturen via WhatsApp.